• středa 07. srpna 2024
  • Tomáš Chalupa

Příměstský tábor 2024 - hodiny intenzivního tréninku a zábavy!

Stejně jako každý rok, také letos organizoval Hokejový spolek Opava tradiční Příměstský tábor. Ten byl tentokrát určen pro ročníky 2015 až 2018 a konal se od 29. července do 2. srpna. Tábora se zúčastnilo 26 dětí.

Připravený program byl pro všechny účastníky pestrý a zároveň náročný, ale děti jej zvládaly velmi dobře. Každý den se autobusem jezdilo do Poruby, kde probíhal hodinový trénink na ledě. Cílem byla nejen zábava, ale samozřejmě také pořádný hokejový trénink. Obědy probíhaly v prostorách Slezského FC Opava, kde byl do jídelny zajištěn dovoz z restaurace U Labužníka.

Každý den probíhal také odpolední program. Děti si tak například zastřílely ze vzduchové pušky, zahrály si minigolf, beach volejbal nebo fotbal. Vzhledem k vysokým teplotám se našel prostor také pro koupání či zmrzlinu.

Závěrečný den jsme strávili v Raduni, kde proběhlo vyhodnocení celé akce - každé dítě obdrželo drobnou cenu. Odpoledne se k nám přidali také rodiče a tábor byl zakončen společným opékáním špekáčků.

Všem dětem děkujeme za účast a už nyní se těšíme na následující ročník.

Závěrem se samozřejmě sluší poděkovat všem organizátorům Příměstského tábora - především paním trenérkám Votánkové a Kostruhové, samozřejmě také pánům trenérům Urbanovi a Arabasovi. V neposlední řadě děkujeme také paní Lucii Truparové a restauraci U Labužníka za zajištění stravy.

HK Opava